Woensdag ?? Mei 2021

Michael van Peel

lage resolutie Michael Van Peel TO@johan

Michael van Peel

Try Out - vol-avondshow met voorprogramma

Zijn moeder omschrijft hem als een lollige cynicus, gevangen in het lichaam van een chronische optimist. Maar mispak u niet. Onder zijn aaibare uiterlijk gaat een slecht observatievermogen en een vlijmscherp karakter schuil. Met de olijke glimlach van een kleine kapoen schopt hij geen heilige huisjes, maar heelder bebouwde kommen omver. Zuivere stand up: ongefilterd, extra vierge en van eerste koude persing. Revolutie!

Toen Michael Van Peel uitkwam, was Star Wars één jaar oud. Van kindsbeen af trainde hij zijn tegendraadsheid. Maar intussen werd dwarsliggen langzaam mainstream. Vervelend zelfs. Zakenmannen, hipsters en politici, links en rechts noemen zich allemaal rebels. Iedereen is tegen iets (maar niemand staat nog voor iets). En dan is er nog die nieuwe generatie millennialrebellen van het zevende knoopsgat...

Welcome to the Age of Outrage. Welcome to the Rebellion.

Na tien eindejaarsconferences, bejubeld in de zalen en verguisd in de achterkamers, graaft Van Peel voorbij het dagdagelijkse nieuws. Op zoek naar de ware Dark Force.

Zou hij die kunnen vinden in Rotselaar ?
 

Line Up :

19:00 deuren
20:15 start show voorprogramma 

           Rik van geel 20'
20:35 einde deel 1 - pauze
21:00 start show 70'

           Try Out Michael van Peel
22:10 einde
23:00 deuren

Rik van Geel

voorprogramma Michael van Peel - lid van de Young ones

Sinds 2014 speel ik comedy. In ’18 stond ik in de halve finale van Humo’s Comedy Cup, en opende ik in een uitverkochte Arenberg voor Soe Nsuki op de première van haar avondvullende show “Soetopia”. 

Dit najaar mag ik mee met Michael Van Peel zijn “& the Young Ones” tournee. Dat ik ouder ben dan de goede man zelf kwam hij pas achteraf te weten.

Van opleiding ben ik acteur. Mensen herkennen me soms als het “Wisserke” uit “Het Eiland”. En deze avond dus als voorprogramma voor Michael van Peel in Rotselaar ...

Rik van Geel

Beste Comedy liefhebbers,

Vanuit Michael van Peel zelf is de vraag opstaan om de reeks Try Outs , waarvan Comedy in Rotselaar er één is, uit te stellen.

Deze Try Outs zijn een puzzel die uiteindelijk moeten leiden naar een mooie reeks voorstelling in Schouwburgen en meer.

Wij van Comedy in Rotselaar zijn maar één stukje van die puzzel.

En die puzzel is nu op de voorziene datum van 28 augustus 2020 niet te leggen.

Omdat in het huidige gesternte onmogelijk is om te blijven plannen en veranderen en dan 200 personen en dan 100 personen en daarna misschien weer niemand is het beter voor iedereen om wat langer uit te stellen. 

En dan hopen dat we in April of Mei 2021 een nieuwe datum kunnen voorleggen.

Wij steunen die vraag van Michael van Peel dan ook volledig en hebben reeds samen met de Gemeente Rotselaar enkele mogelijke data besproken.

Het is wel nog te vroeg om nu reeds een vaste datum te pinnen maar van zodra die er is communiceren wij deze nieuwe datum.

Jullie tickets zijn uiteraard geldig voor deze nieuwe datum zonder bijbetaling of extra kosten.

Nog even geduld dus lieve mensen en we kunnen terug voluit lachen in onze Comedy zaal in Rotselaar.

Zorg voor elkaar, verlies de moed niet en stay safe.

Tot binnenkort.

Jan, Bart en Walter.

@Comedy in Rotselaar

0495/50 55 88

Covid 19