© 2019 Comedy in Rotselaar / Vuurbakens                                   reservering@comedyinrotselaar.be

  • Wix Facebook page

Woensdag 22 Mei 2019

Bart Cannaerts - Steven Mahieu

( Try Out)

sold
out

TRY-OUT BART CANNAERTS

 

Na een break van vijf jaar is Bart Cannaerts eindelijk terug waar hij het liefste is: op een podium. 

Tegen september 2019 wil hij zijn vierde avondvullende voorstelling klaar hebben met de toepasselijke titel 

“We moeten nog eens afspreken.” 

En daarin gaat hij doen wat hij het beste kan: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks. Geloof ons: daar wil je bij zijn. 

In 2006 won Bart Cannaerts in Nederland de Culture Comedy Award en in 2007 won hij Humo’s Comedy Cup. Sindsdien maakte hij drie volavondshows (“Ik tel tot tien”, “Waar is Barry?” en “Wanneer gaan we nog eens bowlen?”) en was hij een graag geziene gast in onder andere De Slimste Mens, Mag Ik U Kussen en Kalmte Kan U Redden. 

Tussendoor was hij achter de schermen ook nog eens verantwoordelijk voor de prijzen winnende tv-programma’s Benidorm Bastards, Wat Als? en Taboe.  

STEVEN MAHIEU :

THE STORY...

 

2011 betekende voor comedian Steven Mahieu het jaar van de grote doorbraak! De makers van het TV-programma Comedy Casino (Canvas) pikten Mahieu op en lieten hem meteen de 6de reeks van dit populaire comedy-programma aftrappen. In dezelfde slipstream kaapte Steven 2 weken later zowel de jury- als publieksprijs weg op het prestigieuze Humorologie Concours. Vroegere illustere winnaars en finalisten van deze oudste humorwedstrijd in Vlaanderen waren onder andere Wim Helsen (met Vrolijk België), Wouter Deprez en Henk Rijckaert.

En alsof dat nog niet allemaal genoeg was, ging Steven Mahieu in 2011 ook nog eens in première met zijn eerste avondvullende show "Mahieustueus", een show die door De Standaard en De Morgen meteen werd beloond met ware toprecensies. Deze debuutshow van In 2013 mocht Steven Mahieu voor ‘Comedian Vindt Werk’ (programma op Canvas), drie dagen meedraaien bij vzw Arktos, een werking waar maatschappelijk kwetsbare jongeren met een 'moeilijke' schoolcarrière een tijdje kunnen herbronnen zodat ze erna terug kunnen aansluiten. 

De 2de avondvullende voorstelling van Steven - ging januari 2014 in première. "Maniak" werd heel enthousiast onthaald door het publiek en de pers, met enkele 4-sterrenrecensies tot gevolg. Steven lijkt te zweren van de kracht van het magische cijfer 3 en komt drie jaar later opnieuw met een nieuwe zaalshow. "Zonder Filter" ging januari 2017 in première.

 

We zijn zeer trots om beide heren op ons podium in Rotselaar te mogen begroete. Ik weet het , het is een woensdag maar seg das hier maar een boerengat hé !!!