© 2019 Comedy in Rotselaar / Vuurbakens                                   reservering@comedyinrotselaar.be

  • Wix Facebook page

Vrijdag 11 October 2019

William Boeva - Joost van Hyfte 

mc Vitalski

William Boeva

behoort al jaren tot de absolute top van stand-upcomedy in België.

In '97 stond hij mee aan de wieg van 'The Comedy Circus', het allereerste Vlaamse stand-upcomedy-collectief. 5 jaar lang dook hij overal op in Vlaanderen en Nederland met het gezelschap 'Bonjour Micro'. Het leverde hem de 'Lunatic Standup Comedy Award' op in ‘98 en een finaleplaats in Humo's Comedy Cup in ‘99 en in 2000. Hij is tweevoudig finalist van de Humo's Comedy Cup en winnaar van de “Slimste mens ter wereld” in 2004 en in 2011 bekroond tot “Allerslimste mens ter wereld”.

Bert Kruismans is een taalvirtuoos die moeiteloos elke zaal op zijn hand krijgt.

Snedig, altijd actueel, dé vrees voor elke politicus en instantie, geen enkel heilig huisje blijft gespaard.

Een stevige kluif voor de ware stand-up liefhebber!

Nu een try out van zijn nieuwe volavondshow.

Joost van Hyfte

Joost van Hyfte is een is een Vlaamse stand-upcomedian. Hij studeerde aan de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Via de Belgische Improvisatie Liga kreeg hij de smaak van het podium te pakken. Na een workshop bij Nigel Williams werd hij comedian.

Hij won de 123 Comedy Cup in 2006, bereikte ook de finale van Humo's Comedy Cup en was ten slotte een opgemerkte deelnemer in de talentenjacht Comedy Casino Cup op canvas. Momenteel[wanneer?] is hij, na meer dan 15 jaar restauranthouder uitsluitend professioneel met comedy bezig. Hij behoorde tot de creatieve denktank van Zonde van de zendtijd en werkt ook geregeld als publiekopwarmer voor talrijke tv-programma's, zoals Extra TimeDe Slimste MensDe klas van FriedaDe Laatste ShowDe jaren stillekes en De Kazakkendraaiers. Hij schrijft op regelmatige basis een grappige culinaire rubriek in het maandblad Ché.

mc Vitalski

Vitalski, of voluit Don Vitalski, is de artiestennaam van Vital Baeken (Turnhout26 januari 1971), een Belgische schrijver en performer. Op het podium brengt hij vooral standup-comedy, maar ook literaire lezingen en muzikale optredens. Als schrijver publiceert hij columns, romans, liedjes, toneelstukken, stripverhalen en poëzie. Daarnaast maakt Vitalski letterkundige radioprogramma's, organiseert hij surrealistische tentoonstellingen en regisseert hij toneel. Sinds 2011 draagt Vitalski de titel ‘Antwerpse Nachtburgemeester

Jeron Dewulf vervangt William Boeva op 11/10/2019

“Wegens onvoorziene familiale omstandigheden kan William Boeva deze week onmogelijk komen optreden in Rotselaar.

Het is met veel spijt dat hij zich moet laten vervangen, maar hij heeft wel meteen een klepper kunnen strikken. Niemand minder dan Jeron Dewulf zal het beste van zichzelf komen geven en een voorsmaakje brengen van zijn nieuwe show, die in februari in première gaat.

Voor de trouwe fans van William is er ook goed nieuws: William belooft om zijn verloren optreden goed te maken en zal later in Rotselaar komen optreden. We houden u op de hoogte wanneer dit zal zijn. Ofwel April ofwel September 2020. Sorry voor de overlast maar dit is buiten onze wil om.”